Κιναλ Πασοκ : Τι πραγματικά συμβαίνει στο ΚΙΝΑΛ -Κριτική, μαχαιρώματα : Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Η σύμφωνα με την εδεκαπ ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά. Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την .

Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Πηγές ΣΥΡΙΖÎ' για «δήθεν συναντήσεις» Τσίπρα με Παπανδρέου
Πηγές ΣΥΡΙΖÎ' για «δήθεν συναντήσεις» Τσίπρα με Παπανδρέου from images32.inewsgr.com
Την πρώτη θέση στην κούρσα . Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την . Όσοι αγωνιούν για το εάν θα υπάρχει στην ελλάδα στο μέλλον τρίτη πρόταση, καλούνται να ψηφίσουν. Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος.

Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την . Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων προσήλθε να ψηφίσει σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρία του κιναλ, παύλος γερουλάνος. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Όσοι αγωνιούν για το εάν θα υπάρχει στην ελλάδα στο μέλλον τρίτη πρόταση, καλούνται να ψηφίσουν. Η σύμφωνα με την εδεκαπ ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά.

Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την . Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Όσοι αγωνιούν για το εάν θα υπάρχει στην ελλάδα στο μέλλον τρίτη πρόταση, καλούνται να ψηφίσουν. Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα.

Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Χ. ΚÎ'ΣΤÎ'ΝΙÎ
Χ. ΚÎ'ΣΤÎ'ΝΙÎ"ΗΣ: Η ΗÎ"ΕΤΙΚΗ ΟΜÎ'Î"Î' ΤΟΥ ΚΙΝÎ'Λ ΠΡΕΠΕΙ ΝÎ' from paidis.com
Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την . Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων προσήλθε να ψηφίσει σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρία του κιναλ, παύλος γερουλάνος. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης.

Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων προσήλθε να ψηφίσει σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρία του κιναλ, παύλος γερουλάνος. Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Όσοι αγωνιούν για το εάν θα υπάρχει στην ελλάδα στο μέλλον τρίτη πρόταση, καλούνται να ψηφίσουν. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την . Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Η σύμφωνα με την εδεκαπ ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά.

Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων προσήλθε να ψηφίσει σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρία του κιναλ, παύλος γερουλάνος.

Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Ποια Φώφη ρε! Οι Παπανδρέου (Î
Ποια Φώφη ρε! Οι Παπανδρέου (Î"ιώργος και Νίκος) κάνουν from www.makeleio.gr
Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Την πρώτη θέση στην κούρσα . Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την . Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος.

Την πρώτη θέση στην κούρσα .

Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Την αισιοδοξία του ότι θα μπει στον β' γύρο και θα είναι ο νικητής, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κιναλ, ανδρέας λοβέρδος. Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την . Όσοι αγωνιούν για το εάν θα υπάρχει στην ελλάδα στο μέλλον τρίτη πρόταση, καλούνται να ψηφίσουν. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Η σύμφωνα με την εδεκαπ ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά. Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων προσήλθε να ψηφίσει σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρία του κιναλ, παύλος γερουλάνος. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα. Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε ο υποψήφιος για την .

Κιναλ Πασοκ : Τι πραγματικά συμβαίνει στο ΚΙΝÎ'Λ -Κριτική, μαχαιρώματα : Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα.. Την κυριακή 5/12 ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου του κόμματος. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ανδρέας λοβέρδος, παύλος χρηστίδης, νίκος ανδρουλάκης και γιώργος παπανδρέου ψηφίζουν για την εκλογή νέας της ηγεσίας . Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων προσήλθε να ψηφίσει σήμερα ο υποψήφιος για τον προεδρία του κιναλ, παύλος γερουλάνος. Στενοί άνθρωποι του σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο παπανδρέου πρόεδρος του πασοκ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης. Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην ελλάδα.

Στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της κυριακής ο παύλος γερουλάνος, υποψήφιος για την  κιναλ. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ.